Zwemmen

Zwemmen is altijd een goed idee

Contentpagina Zwemmen - header nieuw.jpg

Zwemmen is enorm gezond. Of je nu fanatiek komt banenzwemmen of komt dobberen: regelmatig zwemmen verbetert je spierkracht, je humeur en je conditie. Zwemmen is altijd een goed idee. Kom je ook?

Ruim activiteitenaanbod
Jong, oud, fit of minder fit: zwemmen is voor iedereen. En omdat iedereen anders is, bieden we veel verschillende activiteiten aan. We zijn er voor de sporter, de rustzoeker, voor mensen die (beter) willen leren zwemmen…en voor jou!

Zwemmen is gezond
Tijdens het zwemmen train je je hele lichaam en geef je je gezondheid een enorme opkikker. Als je regelmatig zwemt, kun je zelfs de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol verkleinen. Wist je dat je van zwemmen zelfs slimmer wordt? Omdat je intensief beweegt, verbeter je de bloedtoevoer naar je hersenen.

Blessurevrij bewegen
Ben je aan het revalideren of ben je blessuregevoelig? Of zoek je een niet-belastende manier om weer in beweging te komen? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Zwemmen is een blessurevrije sport die je tot op hoge leeftijd kunt doen. Dus…waar wacht je nog op?

Bekijk het overzicht van al onze zwemactiviteiten.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Corona maatregelen per 6 november 2021

Nee, vooralsnog blijft ons rooster ongewijzigd.

Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door per mail, dan zullen wij de meerbadenkaart of zwemlesabonnement tijdelijk stopzetten. Er wordt geen geld teruggegeven

Geef dit z.s.m. door aan onze receptie. Dit kan per mail

Ja. Het zwembad, douche- en toiletruimtes, kleedruimtes (incl. kledinglockers) en horeca zijn volledig in gebruik.

Alleen wel nog voor alle Aqua sport lessen, Zwangerschapszwemmen en Baby- en Peuter zwemles. En alleen voor recreatief zwemmen op zondagochtend in het instructiebad. Dit heeft te maken dat deze lessen snel vol zitten en we je niet pas in het zwembad hoeven door te geven dat je er niet meer bij kunt. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud

Alle personen vanaf 18 jaar. Hieronder vallen zowel zwemmers en sporters als begeleiders (zoals ouders/ verzorgers die met hun kind naar zwemles komen). Kinderen t/m 17 jaar kunnen zonder coronatoegangsbewijs gebruik maken van ons zwembad.

Met de gratis Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen via een mobiel apparaat (zoals een smartphone). Ook is het mogelijk een coronatoegangsbewijs op papier te laten zien. Naast een geldig coronatoegangsbewijs vragen wij ook om een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart of paspoort).

Nee. Alle personen die het Sportfondsenbad Beverwijk betreden dienen een geldig coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Dit geldt ook voor ouders/verzorgers die hun kind naar zwemles brengen en na afloop weer ophalen.

Nee. Alle personen die het Sportfondsenbad Beverwijk betreden dienen een geldig coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Dit geldt ook voor ouders/ verzorgers die willen kijken naar de zwemles van hun kind.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.