Aquasporten

Geschikt voor iedereen

Contentpagina Aquasporten - header nieuw.jpg

Gezellige muziek, verschillende oefeningen, een uitdagende instructeur en flink aan je conditie werken; dat zijn natuurlijk de aquasporten!

Plezier en ontspanning staan hierbij op de eerste plaats. Je beweegt in het water op wisselende muziek. Dit zijn bewegingen die voortkomen uit Fitness en verschillende dansstijlen.

Een aquasport beoefenen kan o.a. bijdragen aan:

  • Uithoudingsvermogen / conditie
  • spierkracht
  • coördinatie en lenigheid
  • vetverbranding
  • geen overbelasting van de gewrichten
  • een goede gezondheid

De verschillende aquasporten zijn geschikt voor iedereen. Er zijn lessen op ieder niveau onder begeleiding van ervaren instructeurs. De weerstand van het water zorgt voor de spierversterkende effecten op het lichaam. Trainen in water wordt steeds populairder, niet alleen als alternatieve training bij een blessure, maar ook als aanvullende trainingsvorm. Het grote voordeel van aquasporten is dat er geen schokbelasting optreedt, die wel kan optreden bij gewoon sporten.

Aquasporten is niet alleen ontspannend en plezierig, maar ook nog eens super gezond.

Kijk snel in ons overzicht van aquasporten, er zit er vast één voor jou bij!

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Corona maatregelen per 6 november 2021

Nee, vooralsnog blijft ons rooster ongewijzigd.

Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door per mail, dan zullen wij de meerbadenkaart of zwemlesabonnement tijdelijk stopzetten. Er wordt geen geld teruggegeven

Geef dit z.s.m. door aan onze receptie. Dit kan per mail

Ja. Het zwembad, douche- en toiletruimtes, kleedruimtes (incl. kledinglockers) en horeca zijn volledig in gebruik.

Alleen wel nog voor alle Aqua sport lessen, Zwangerschapszwemmen en Baby- en Peuter zwemles. En alleen voor recreatief zwemmen op zondagochtend in het instructiebad. Dit heeft te maken dat deze lessen snel vol zitten en we je niet pas in het zwembad hoeven door te geven dat je er niet meer bij kunt. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud

Alle personen vanaf 18 jaar. Hieronder vallen zowel zwemmers en sporters als begeleiders (zoals ouders/ verzorgers die met hun kind naar zwemles komen). Kinderen t/m 17 jaar kunnen zonder coronatoegangsbewijs gebruik maken van ons zwembad.

Met de gratis Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen via een mobiel apparaat (zoals een smartphone). Ook is het mogelijk een coronatoegangsbewijs op papier te laten zien. Naast een geldig coronatoegangsbewijs vragen wij ook om een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart of paspoort).

Nee. Alle personen die het Sportfondsenbad Beverwijk betreden dienen een geldig coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Dit geldt ook voor ouders/verzorgers die hun kind naar zwemles brengen en na afloop weer ophalen.

Nee. Alle personen die het Sportfondsenbad Beverwijk betreden dienen een geldig coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Dit geldt ook voor ouders/ verzorgers die willen kijken naar de zwemles van hun kind.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.