Binnen

Zomercursus zwemles 2022

Extra zwemles volgen in de zomervakantie? Dat kan!

Het zwembad blijft open deze zomer ! Dan kunnen alle zwemleskinderen een tussensprint of een eindsprint maken in deze periode. Op naar je zwemdiploma, van het zwem-ABC! Het Sportfondsenbad Beverwijk organiseert van maandag 18 juli t/m zaterdag 27 augustus zomercursus zwemlessen voor het A–, B–, en C-diploma. Deze cursus is voor beginners maar ook voor kinderen die al bij ons zwemmen.

Gedurende zes weken wordt de zomercursus zwemles gegeven.

In blokken van 3 dagen en start op maandag 18 juli t/m zaterdag 27 augustus.

Natuurlijk kan je voor meerdere weken in te schrijven, alle combinaties zijn mogelijk.

Privélessen:

Vind je dit teveel zwemlessen per week spreek dan losse privé zwemlessen af dit is ook mogelijk in de zomerperiode. Deze lessen duren een ½ uur. met maximaal 2 leskinderen en 1 instructeur. De prijs is € 26,60 per privéles.

Extra losse zwemlessen voor Duiken/ het gat of borstcrawl zwemles.

Op alle vrijdagen in de zomerperiode zijn er losse zwemlessen te volgen om het onderdeel duiken en het gat of borstcrawl te oefenen. Deze lessen duren een half uur met maximaal 5 leskinderen per lesgroep. De prijs is € 10,70 per zwemles.

Afzwemmen in de zomerperiode ?

Voor kinderen die het afzwemniveau bereiken bestaat de mogelijkheid om af te zwemmen.

Dit wordt iedere week georganiseerd we maken er echt een afzwemfeest van.

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf maandag 4 juli 2022 vanaf 09.15 uur voor de leskinderen die al zwemmen bij ons kinderen van de wachtlijst en buitenaf kunnen vanaf maandag 11 juli vanaf 09.15 uur inschrijven. Bij de receptie kunt u inschrijven en gelijk per pin betalen.

Tot slot:

De reguliere zwemlessen stoppen in de zomervakantie de zwemlessen die vóór de zomer nog op de leskaart staan, blijven geldig want de reguliere leskaart wordt verlengd met 6 weken in deze periode.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Lespas
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.