DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

Nieuws

DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

Banner Dag van de Sport 2022.png

Kom naar het zwembad en doe mee met alle proeflessen

Doe mee met de Dag van de Sport!

Sportfondsenbad Beverwijk doet zaterdag 27 augustus 2022 mee met Dag van de Sport. Na het succes van vorig jaar willen alle deelnemende sportaanbieders in Beverwijk nog meer mensen laten zien hoe leuk zwemmen is!

Tijdens de Dag van de Sport op zaterdag 27 augustus zetten meer dan 25 sportaanbieders in Beverwijk hun deuren open en kan iedereen de hele dag gratis de sporten ervaren die hij/zij/hen wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over deze dag en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen. Iedereen is welkom, van jong tot oud! Aanmelden is niet nodig en na afloop krijgt iedereen ook nog een strippenkaart voor vijf gratis proeflessen.

Wat gaan we doen?

  • Het zwembad opent zijn deuren om 12.30 tot 16.30 uur om alle sportieve bezoekers te verwelkomen.
  • Je hoeft je niet van te voren aan te melden of te reserveren.
  • De hele middag worden er door een instructeur proeflessen gegeven
  • Aquabalans, Aquapilates, Aquakids, Aquajogging, Aquabootcamp, Hydrofit, snorkelen voor kids.
  • Je moet minimaal in het bezit zijn van een A-diploma om mee te kunnen doen anders kan je wel komen kijken, maar niet meedoen.
  • Wat moet je meenemen? Badkleding, een sportbroekje voor over de badkleding en een handdoek.

Wat is de Dag van de Sport?

Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past echt bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 27 augustus om dit te ervaren.

In samenwerking met Sportakkoord Beverwijk zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 27 augustus 2022 net als vorig jaar hun deuren open. Met elkaar maken we er weer een feestje van!

Meer informatie over de Dag van de Sport?
Ga naar de website www.dagvandesport.nl of kijk op facebook

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.