DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

Nieuws

DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

snorkelen

Kom naar het zwembad en doe mee met alle proeflessen

Doe mee met de Dag van de Sport!

Het Sportfondsenbad Beverwijk doet zaterdag 21 augustus mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is. Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi alle activiteiten in het zwembad zijn, organiseren we op zaterdag 21 augustus de Dag van de Sport.

Deze dag zetten meer dan 30 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jou vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen uit om ook lekker in het water de sport te ervaren waar ze interesse in hebben.

Wat gaan we doen?

  • Het zwembad opent zijn deuren om 13.00 tot 16.30 uur om alle sportieve bezoekers te verwelkomen.
  • Je hoeft je niet van te voren aan te melden of te reserveren.
  • De hele middag worden er door een instructeur proeflessen gegeven
  • Aquabalans, Aquapilates, Aquakids, Aquajogging, Aquabootcamp, Hydrofit, snorkelen voor kids.
  • Je moet minimaal in het bezit zijn van een A diploma om mee te kunnen doen anders kan je wel komen kijken, maar niet meedoen.
  • Wat moet je meenemen? Badkleding, een sportbroekje voor over de badkleding en een handdoek.

Wat is de Dag van de Sport?

Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past nou bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die van water houdt dan hebben wij vast een onderdeel waar je energie van krijg. Zoek je een combinatie van lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan het op zaterdag 21 augustus zelf te ervaren in het Sportfondsenbad Beverwijk.

In samenwerking met het sportakkoord zetten heel veel sportverenigingen en sportorganisaties op zaterdag 21 augustus 2021 hun deuren open. Met elkaar maken we er een zwemfeestje van! Meer informatie over de Dag van de Sport en alle deelnemende sportaanbieders? Ga naar de website www.dagvandesport.nl of kijk op facebook

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.