DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

Nieuws

DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

Banner Dag van de Sport 2024

Kom GRATIS vrijzwemmen en er zijn workshops Aqua sport lessen en snorkelen voor kids!

Doe mee met de Dag van de Sport!

Leuk nieuws, Dag van de Sport komt terug naar Beverwijk! Op zaterdag 31 augustus 2024 is iedereen welkom bij alle deelnemende sportaanbieders in Beverwijk om te ervaren hoe leuk sporten is. Ook Het Sportfondsenbad Beverwijk doet mee met Dag van de Sport!

Op zaterdag 31 augustus 2024 openen meer dan twintig sportaanbieders in Beverwijk hun deuren voor iedereen. Tussen 12.30 en 15.00 uur krijg je de unieke kans om gratis kennis te maken met verschillende sporten en activiteiten. Leeftijd speelt geen rol; het maakt niet uit hoe oud je bent, je bent van harte welkom!

Natuurlijk willen wij zo veel mogelijk mensen verwelkomen. Help je mee? Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over Dag van de Sport en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen.

Wat gaan we doen?
Het zwembad is geopend in samenwerking met de Kennemer Zwemclub (KZC) en DEM Triatlon (DEM) om alle zwemsporten onder jullie aandacht te brengen. Er wordt waterpolo, zwemwedstrijdjes en langebaan zwem tips gegeven. Ook kan je heerlijk komen vrijzwemmen op deze middag. Dit evenement is GRATIS toegankelijk voor iedereen van alle leeftijden, in het bezit van minimaal een A-diploma. Je kunt meedoen aan proeflessen onder leiding van een instructeur voor diverse Aquasporten en proeflessen snorkelen voor kids. Vergeet niet om badkleding en handdoek mee te nemen.

Heb je nog geen diploma, kom dan gerust kijken naar alle activiteiten vanaf het horecaterras.

Wat is de Dag van de Sport?
Misschien ben je op zoek naar een nieuwe hobby, een manier om meer te bewegen of wil je ontdekken welke sport het beste bij jou past. Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 31 augustus om dit te ervaren.

Gesponsord door het Sportakkoord van Beverwijk en met hulp van veel vrijwilligers, zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 31 augustus 2024 hun deuren open tussen 12.30 en 15.00 uur. Samen maken we er een onvergetelijk sportfestijn van!

Meer informatie over de Dag van de Sport?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Dag van de Sport? Ga naar de website www.dagvandesport.nl of kijk op facebook

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.