DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

Nieuws

DOE MEE MET DAG VAN DE SPORT IN HET ZWEMBAD!

Banner Dag van de Sport 2023.png

Kom GRATIS vrijzwemmen en er zijn workshops Aqua sport lessen en snorkelen voor kids!

Doe mee met de Dag van de Sport!

Sportfondsenbad Beverwijk doet zaterdag 2 september 2023 mee met Dag van de Sport. Na het succes van 2021 en 2022 willen alle deelnemende sportaanbieders in Beverwijk nog meer mensen laten zien hoe leuk zwemmen is!

Tijdens de Dag van de Sport op zaterdag 2 september zetten meer dan 25 sportaanbieders in Beverwijk hun deuren open en kan iedereen bijna de hele dag gratis de sporten ervaren die hij/zij/hen wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over deze dag en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen. Iedereen is welkom, of je 2 jaar bent of 100! Aanmelden is niet nodig en na afloop krijgt iedereen ook nog een strippenkaart voor vijf gratis proeflessen.

MEEDOEN IS GRATIS !!!

Wat gaan we doen?

  • Het zwembad opent zijn deuren om 12.30 tot 15.00 uur om alle sportieve bezoekers te verwelkomen.
  • Je hoeft je niet van te voren aan te melden of te reserveren.
  • Er is GRATIS vrijzwemmen voor iedereen. (met minimaal een A-diploma).
  • Deze middag worden er door een instructeur workshops van verschillende Aqua Sport lessen gegeven voor alle volwassenen voor jong tot oud. (de jeugd mag ook meedoen).
  • Ook zijn er workshops snorkelen voor kids.
  • Je moet minimaal in het bezit zijn van een A-diploma om mee te kunnen doen anders kan je wel komen kijken, maar niet meedoen.
  • Wat moet je meenemen? Badkleding en een handdoek.

Wat is de Dag van de Sport?

Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past echt bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan?

Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 2 september 2023 om dit te ervaren.

In samenwerking met Sportakkoord Beverwijk zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 2 september 2023 hun deuren open tussen 11.00 en 15.00 uur. Het Sportfondsenbad Beverwijk is geopend van 12.30-15.00 uur. Met elkaar maken we er weer een spetterend zwemfeest van!

Meer informatie over de Dag van de Sport?
Ga naar de website www.dagvandesport.nl of kijk op facebook

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.