WAT ZWEMT ER IN HET ZWEMBAD ?

Nieuws

WAT ZWEMT ER IN HET ZWEMBAD ?

Krokodil Stormbaan

Zwempret op de Krokodil Stormbaan op zondag 1 september 10.00-12.00 uur.

Zwempret op de Krokodil Stormbaan op zondag 1 september om 10.00-12.00 uur.

We sluiten de zomervakantie feestelijk af met extra veel waterpret, want onze "huis-Krokodil" stormbaan ligt in het zwembad!!!

Het Sportfondsenbad Beverwijk heeft een 10 meter lange megaleuke Krokodil Stormbaan!

Durf jij deze Krokodil te bedwingen? Ga dan deze uitdaging aan en kom klauteren, klimmen, glijden en plonsen! De Mega Krokodil Stormbaan ligt er op zondagochtend 1 september van 10.00-12.00 uur in.

Ook kinderen met zwemvleugels mogen op de Krokodil Stormbaan! Dan springen ze naar hun ouder/ begeleider in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Voor alle kinderen tot 14 jaar!

Kinderen die in het bezit zijn van een geldig Sportfondsenbad Beverwijk lespasje hebben gratis entree voor het vrijzwemmen op zondag ochtend, de ouder/begeleider moet wel entree betalen. De prijs voor een losse entree voor de jeugd is € 5,15 en voor volwassenen is € 5,80 per persoon.

Kom lekker vrijzwemmen met het hele gezin!

Wat de Krokodil Stormbaan ligt er weer in!

LET OP: Als de Krokodil Stormbaan erin ligt wordt er niet geoefend voor het gat om 10.15-10.45 uur!

KOM OOK, DAN MAKEN WE ER SAMEN EEN SPETTERENDE OCHTEND VAN !!!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.