Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Volg hier de vorderingen van je zoon of dochter

Middels smileys is te zien aan welke eisen je zoon/dochter voldoet en waar nog aan gewerkt moet worden. De lesgevers vullen deze scores in, dit zal niet na elke les gebeuren omdat er voor elke vaardigheid één of meerdere lessen nodig is om aan te leren.

Inloggen doe je door voornaam, achternaam, en kaartnummer in te vullen (zonder tussenvoegsels en met kleine letters)

Mocht je niet in kunnen loggen dan vragen wij je contact op te nemen met onze receptie (receptie.beverwijk@sportfondsen.nl)

Onder het kopje zwemles staan de scores van het huidig niveau en kun je de scores van eerdere niveaus inzien en het aantal aan- en afwezige lessen.

Klik hier om naar het leerlingvolgsysteem te gaan

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote en kleinere kluisjes aanwezig in onze kleedruimte. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een € 0,50 munt. Na afloop ontvang je de € 0,50 munt weer terug.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes te kopen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.(1 ouder met 1 kind).

Nee, helaas wij verkopen geen zwemluiers.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie Klik je hier

Zwemles

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles. klik hier om contact op te nemen via email of klik hier voor telefonisch contact
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en bij voorkeur ook het pasnummer. In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, is deze zwemles voor "eigen" rekening. Is je kind langer aaneengesloten ziek dan word dit vanaf de 2de zwemles vergoed, mits dit aan ons is doorgegeven per mail. Je kunt dit melden bij de receptie die geeft dit door aan Jacqueline, hoofd zwemzaken. Telefonisch op 0251-234363 of per mail beverwijk@sportfondsen.nl. Tijdens deze Corona periode worden uitgevallen ziekte lessen allemaal vergoed, we gaan hier coulant mee om.

Voor een overzicht van het diplomazwemmen klik je hier.

In het instructiebad zijn de kleding eisen badkleding - korte broek met een knoop en een rits- T-shirt - waterschoenen

In het 50-meterbad zijn de kledingeisen badkleding - lange broek met een knoop en een rist - T-shirt lange mouw - waterschoenen

Geen nauwsluitende kleding zoals een legging en geen croqs! Klik hier voor de afbeelding

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. beverwijk@sportfondsen.nl om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Er zijn geen zwemlessen op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Hier kun je voor inschrijven vanaf 28-06-2021. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden zodra er vorderingen zijn scores ingevuld. Let wel er zijn maar 3 smileys dus pas als je kind het meerdere keren goed laat zien wordt het ingevuld. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Vraag ook eens aan je kind om te laten zien, wat het al geleerd heeft van de zwemjuf / -meester. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in met voornaam, achternaam en kaartnummer (zonder tussenvoegsels en kleine letters)
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemles product en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen via onze afwaardeerzuil en de bon meenemen naar de zwemles.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven Kijk je hier. Let op! Vooraf inschrijven is verplicht.

Het 50-meterbad is verdeeld in een recreatieve banenzwembaan, een door-zwem-baan, en een snelle baan. Dus voor elke snelheid een heen en terug baan. Hou s.v.p. rekening met elkaar, dan kan iedereen op zijn eigen tempo heerlijk sporten.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.