Contact

Antwoorden op veel gestelde vragen

Zwembad voorkant.jpg

Vul het contact formulier als je een vraag hebt, die niet bij de veel gestelde vragen (hieronder) voorkomt.

Adresgegevens:
Sportfondsenbad Beverwijk
Kuikensweg 84
1945 EP Beverwijk

Contactgegevens:
Tel: 0251-234363
E-mail: beverwijk@sportfondsen.nl

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting Sportfondsenbad Beverwijk te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Antwoorden op veel gestelde vragen:

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote en kleinere kluisjes aanwezig in onze kleedruimte. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een € 0,50 munt. Na afloop ontvang je de € 0,50 munt weer terug.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes te kopen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen. (1 ouder met 1 kind).

Zwembroek zonder ondergoed eronder, een badpak met eventueel aaneengesloten pijpje en/ of mouwtje, ook een bikini of tankini is toegestaan. Geen sport en fitnesskleding en geen ondergoed onder deze badkleding dragen.

Nee, helaas wij verkopen geen zwemluiers.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie Klik je hier

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier. Dit kan vanaf 3,5 jaar.

Nee hoor dat is niet nodig je bent van harte welkom. Je kunt een losse entree kaart kopen bij de receptie of een abonnement nemen.

Lees hier alle informatie over alle zwemlessen , ook voor wat betreft ziekmelden of afwezig zijn staat hier in beschreven.

Lees hier alle informatie over de tarieven van alle soorten zwemlessen

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles. Klik hier om contact op te nemen.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en de lesdag en lestijd en zwemles niveau van jouw kind. In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, is dit voor "eigen" rekening, is je kind langer ziek dan wel altijd melden dan wordt dit vanaf de 2de (en daarop volgende weken) aansluitende week vergoed door het Sportfondsenbad Beverwijk. Je kunt als ze langer ziek zijn melden bij de Jacqueline hoofd zwemzaken. Eenmalige afmelding bij de receptie. Telefonisch op 0251-234363 of per mail beverwijk@sportfondsen.nl

Voor het A diploma zijn de volgende kledingeisen:

Als je kind bij watervrij zwemt alleen een T-shirt over de badkleding aan

Als je kind in het instructiebad zwemt (voor niveau blauw en wit) is het badkleding en daarover een T-shirt korte mouw, een korte broek met een knoop en een rits en waterschoenen (geen croqs).

Als je kind in het 50-meterbad zwemt (voor niveau geel en groen) is het badkleding en daarover een T-shirt lange mouw, een lange broek met een knoop en een rits (geen nauwsluitend kledingstuk, geen legging) en waterschoenen (geen croqs).

Voor het B-diploma zijn de volgende kledingeisen:

Badkleding, een T-shirt lange mouw, een lange broek met een knoop en een rits (geen nauwsluitend kledingstuk, geen legging) en waterschoenen (geen croqs).

Voor het C-diploma zijn de volgende kledingeisen: *

* Bij de C zwemlessen wordt alle even weken van het jaar het onderdeel "gekleed zwemmen geoefend", om de leskinderen nog sterker te maken op dit onderdeel.

Badkleding, een T-shirt lange mouw, een lange broek met een knoop en een rits (geen nauwsluitend kledingstuk, geen legging) en een nylon regenjas en waterschoenen (geen croqs).

Bekijk hier alle kledingeisen.

Elke laatste twee "VOLLE WEKEN" (dus van maandag t/m zaterdag) van die maand, moeten nog in deze maand vallen.

Bekijk hier alle kledingeisen

Voor een overzicht van alle data van het diploma zwemmen klik je hier.

Lees hier het afzwemprotocol wat geldt tijdens het afzwemmen van je kind.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. beverwijk@sportfondsen.nl om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. En niet in de zomervakantie van de basisschool.

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten) of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden zodra er voorderingen zijn scores ingevuld maar let wel dat er maar 3 smileys te verdienen zijn dus dit gebeurd niet iedere week. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen! En vraag eens aan je kind om te laten zien wat hij of zij al heeft geleerd van de zwemjuf of meester. Als je kind bij ons op zwemles zit en een geldige leskaart heeft mag je kind GRATIS komen vrijzwemmen onder begeleiding van een ouders / verzorger van 18 jaar of ouder. (er moeten dan wel zwemvleugels gedragen worden).

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in.
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemlesproduct en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen via onze afwaardeerzuil en de bon meenemen naar de zwemles.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven Kijk je hier. Losse entree is verkrijgbaar bij de receptie van het zwembad.

Het 50-meterbad is verdeeld in een recreatieve banenzwembaan, een door-zwem-baan, en een snelle baan. Dus voor elke snelheid een heen en terug baan. Hou s.v.p. rekening met elkaar, dan kan iedereen op zijn eigen tempo heerlijk sporten.

Groepslessen/Activiteiten

Je hoeft jezelf "normaal" niet aan te melden. Met een losse entreekaartkaart of doelgroepenkaart kan je gewoon aansluiten. Resereven is niet meer nodig!

Ja, je kunt bij ons deelnemen aan diverse Aqua Sporten. Bekijk hier het aanbod. Voor Aquapilates en Aquayoga (aquabalans) zijn er maximaal 8 matten beschikbaar. Dus het kan voorkomen dat het vol is maar dit gebeurd niet vaak.

Vrij zwemmen

Er is vrij zwemmen voor volwassenen en kinderen. Kinderen zonder diploma altijd onder begeleiding van 1 ouder / verzorger (18+) en met zwemvleugels (1 op 1).

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.