SEPTEMBER = ZWEMTEMBER

Nieuws

SEPTEMBER = ZWEMTEMBER

Aquafitness%20(3)_jpg.jpg

Op alle 10-badenkaarten zit in september 10 % korting!

Kom voordelig zwemmen met de Zwemtemberactie!

September=Zwemtember

Het zwemseizoen is weer in volle gang en we hebben een speciale actie voor jou! Maak je klaar voor Zwemtember en profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding in de maand september.

Van 1 september tot en met 30 september 2023 kun via de receptie in het zwembad de Zwemtember actie aanschaffen. Er zit namelijk 10 % korting op alle 10 badenkaarten (dus 10 banenkaart banenzwemmen of 10-badenkaart Aquasporten) Deze kaarten zijn 20 weken geldig. Of je nu graag banen zwemt om fit te blijven of ontspannen wilt werken in je eigen tempo aan je conditie, of lekker fanatiek mee wilt doen met alle Aqua sporten. Tijdens de hele maand september houden we deze kortingsactie!

Op alle 10-badenkaarten krijg je de hele maand 10% korting.

  • Dus ook op je Aqua Sport 10-badenkaart. (geldig voor Aquabootcamp, Aquafit, Aquajogging, Aquatrim, Combifit en Hydrofit)
  • Of op je Banenzwem 10-badenkaart.
  • Deze 10 badenkaarten zijn 20 weken geldig.

Deze actie is perfect voor jou. Zo kan iedereen het nieuwe zwemseizoen weer sportief starten!

Graag tot ziens in het zwembad.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.