Kampioenschap "Beste Bommetje van de IJmond"

Nieuws

Kampioenschap "Beste Bommetje van de IJmond"

Kampioenschap "Beste Bommetje van de IJmond"

Wie maakt de hoogste plons? Doe ook mee, voor alle leeftijden!

Zondag 16 juni is het Vaderdag en worden papa’s in het zonnetje gezet! Ook bij het Sportfondsenbad Beverwijk is het feest voor papa’s want van 10.00 tot 12.00 uur is de toegang gratis voor vaders, die samen met hun kinderen komen zwemmen. Hele stoere papa’s, maar ook mamma's en alle kinderen, kunnen op deze dag ook meedoen aan de wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond”.

Op Vaderdag mogen vaders, die met hun kinderen komen zwemmen, van 10.00 – 12.00 uur gratis zwemmen. Tevens wordt er van 10.00 – 11.30 uur een wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond” georganiseerd. Aan deze wedstrijd kan iedereen met een A-diploma meedoen en afgezien van de entreeprijs voor het zwembad zijn er geen extra kosten aan deelname verbonden. Het is de bedoeling dat je zo’n groot mogelijke plons maakt met je “Bommetje” van de hoge of lage duikplank.

Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. Voor de beste ‘bommetjesmakers’ per categorie is natuurlijk een mooie prijs en om 11.30 uur is de huldiging. Uiteraard is publiek van harte welkom en de wedstrijd is natuurlijk niet alleen voor vaders, maar ook voor jongens en meisjes en hele stoere moeders, dus daag elkaar uit en doe mee. Iedereen gaat met een mooi “Beste Bommetje van de IJmond” certificaat naar huis.

Inschrijven voor de wedstrijd kan bij de receptie of in de zwemzaal. Op de dag zelf aanmelden, kan natuurlijk ook. Kom op 16 juni gezellig met het hele gezin naar het Sportfondsenbad Beverwijk en maak er een mega-spetterende ochtend van!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.