Discozwemmen in het zwembad op 30-12-2023.

Nieuws

Discozwemmen in het zwembad op 30-12-2023.

Discozwemmen - header.jpg

Een echt Kerst/Oudejaars-Disco-Zwemfeest in het zwembad!

DISCOZWEMMEN met DJ Robin, dat wordt swingend zwemmen!

Kom ook discozwemmen in het Sportfondsenbad Beverwijk! DJ Robin zal op zaterdag 30 december de nieuwste mega top-40 hits uit de boxen laten knallen.

Dit spetterende feest duurt van 19.00 – 21.00 uur en het zwembad wordt omgetoverd tot een echte disco. De coole onderwaterverlichting en de extra discolampen in de zwemzaal maken het geheel nog feestelijker.

Het Discozwemmen is voor iedereen van 6 t/m 12 jaar, die minimaal in het bezit is van een A-diploma.

En alle deelnemers van de Winter zwem4daagse mogen hier ook aan meedoen. Dus ook de ouders, opa's en oma's, vrienden en vriendinnen, broers of zussen. Na de "Winter Zwem4daagse medaille uitreiking" kan je meteen aansluiten voor het Discozwemmen.

De toegang voor het Discozwemmen is € 5,80 per persoon en kaartjes zijn ook te koop in de voorverkoop. Kom samen met je vriend of vriendin swingend zwemmen. Zorg dat je erbij bent. Dan maken we er samen een geweldig zwemfeest van.

TIP: KINDERFEESTJE VIEREN!

Ook leuk om je kinderfeestje hier te vieren, vooraf eten in de horeca en daarna feesten in het water. Als je dit wilt neem dan altijd even contact met de horeca op 06-21273688.(Nubia) of 06-36119400 (Paco).

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.