Zwemles grote groep van 3/4 uur
Binnen

Zwemles grote groep van 3/4 uur

Zwemles voor je Zwem-ABC vanaf 4 jaar.

Zwem-ABC
De zwemlessen worden gegeven volgens het Zwem-ABC. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma's: A, B en C en is gericht op het jonge kind. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Kinderen met het Zwem-ABC kunnen zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

Schijf je hier in.

Zwemles in grote groepen van 3/4 uur.
Omdat niet ieder kind hetzelfde is, worden de zwemlessen op verschillende manieren aangeboden. De 3/4 uurszwemlessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar die goed functioneren in een grote groep. Ze krijgen 3/4 uur lang met veel plezier zwemles. Je kunt zelf bepalen welke zwemlessoort het beste bij je kind past. We bieden grote groepslessen van 3/4 uur aan, kleine groepslessen van een 1/2 uur en privélessen van een 1/2 uur.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Lespas

Tarieven

doorlopend abonnement drie kwartier (5 zwemlessen, 5 weken geldig)
48,00Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.