Binnen

Aquafit

Back in Shape met Aquafit!

Aqua Fit deze activiteit is niet alleen voor mensen (met overgewicht) of die aan hun conditie willen werken maar ook voor dames die net bevallen zijn en weer "Back in Shape" willen komen. Samen werken aan een gezond gewicht en een verbeterende conditie. Na een aantal weken zult u zich fitter en door de spierversterkende oefeningen strakker en fijner voelen.


De lessen worden begeleid door, een speciaal voor deze activiteit opgeleide medewerker, die u een gevarieerd programma zal aanbieden. Zowel gericht op inspanning als ontspanning en passend bij uw niveau.
De opwaartse druk van het water zorgt voor minimale belasting van uw gewrichten.
Door de weerstand van het water is er een hogere verbranding van calorieën en een toename van spierkracht.
De weerstand van het water verbetert het uithoudingsvermogen, en werkt ontspannend op het lichaam en geest.

Eerst worden er verschillende zwemslagen geoefend (goed voor je conditie), daarna volgen oefeningen op muziek met of zonder materiaal. (spierversterkende oefeningen) Er wordt individueel lesgegeven ieder op zijn eigen niveau. Je kunt het zo fanatiek maken als je zelf wilt.


Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

10 badenkaart (20 weken geldig, deze kaart is ook geldig voor alle andere Aqua Sporten) Losse les € 8,40
75,60Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.