Onze faciliteiten

Het mooiste 50-meterbad in de IJMOND!

In het Sportfondsenbad Beverwijk kun je gebruik maken van:

Het heerlijke grote 50-meter wedstrijd bad, met glijbaan, hoge en lage duikplank. Het zijn 6 banen van 50-meter. De begin diepte is 1.00 cm en het diepe gedeelte is 3.75 cm. Er is tijdens vrij zwemmen voldoende speelmateriaal in het zwembad aanwezig.

Het knusse instructiebad is extra warm plm. 31 graden. en de diepte loopt van 20 cm tot 1.10 cm. Langs de kant is het mogelijk om je kind op aankleedtafels en -kussen af te drogen. Ook voor de allerkleinste is voldoende spelmateriaal in het water tijdens het vrij zwemmen.

Er is een personenlift aanwezig, dus bent u slecht te been dan kunt toch heerlijk komen zwemmen.

Het Sportfondsenbad Beverwijk is rolstoelvriendelijk, er zijn ook rolstoelen aanwezig waarin gedoucht kan worden, en meerdere rollators.

We hebben extra ruime kleedcabines op de kopse kanten van de wisselcabines en grote kleedkamers met aankleedtafels voorzien van aankleedkussens voor de aller kleinste en ook is er een buggy aanwezig.

De horeca is gelegen langs de kopse kant van het 50-meterbad met een terras. De horeca is alle dagen geopend. Je kunt hier heerlijk genieten tijdens voor of na het zwemmen, van een lekker kopje koffie of thee. Ook voor lekkere snacks, snoep drinken of koeken, kan je hier terecht.

We zijn goed te bereiken en er is GRATIS parkeer gelegenheid voor de deur.

50-meterbad

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.