Binnen

Aquavaria **NIEUW**

Lekker werken aan je conditie en spieropbouw!

Wil jij op verschillende manieren aan je conditie en spieropbouw werken?

Dan is Aquavaria dé aquawork-out voor jou. Met Aquavaria hoef je niet te kiezen uit het grote aanbod Aqua Sporten. Wel zo makkelijk dus!

Aquavaria is wekelijks lekker bewegen in het water waarbij álle Aqua Sporten aan bod komen. Het eerst deel van de lestijd wordt gewerkt aan de conditie door middel van conditiezwemmen. Het volgende deel van de les wordt ingevuld met oefeningen uit verschillenden Aqua Sporten. Het laatste deel van de les wordt in het warme instructiebad rek- en strekoefeningen gedaan in een ontspannen sfeer.

Deze activiteit is ideaal voor iedereen die van verrassing en afwisseling houdt.

Laat je elke week verrassen door een andere activiteit. We maken gebruik van allerlei materialen om spieren te versterken en/of oefeningen leuker en pittiger te maken. Bij alle lessen wordt muziek gebruikt. En na de laatste ontspanningsoefeningen ga je moe maar voldaan naar huis.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

10 badenkaart (20 weken geldig, deze kaart is ook geldig voor alle andere Aqua Sporten) Losse entree is € 8,40 bij de receptie verkrijgbaar.
75,60Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.