Zomerzwemtakel in het zwembad!

Nieuws

Zomerzwemtakel in het zwembad!

2 kinderen op opblaasbaar beest.jpg

Zomerzwemtakel, jij komt toch ook meedoen aan deze sportieve uitdaging?

DOE MEE EN KOM EEN SPETTERENDE MIDDAG ZWEMMEN!

Op vrijdag 26 juli om 12.30-14.30 uur is dit spetterende zomerspektakel in het Sportfondsenbad Beverwijk. Er worden meerdere wateractiviteiten georganiseerd in een warme zomerse sfeer. De kinderen moeten in het bezit zijn van minimaal je A-diploma.

Welke natte workshops worden er georganiseerd in het zwembad?

Je kan meedoen op de stoere hindernisbaan in het 50-meterbad, Aqua volleybalspel, spannende bootjesrace, glijbaan glijden en het laatste half uur is er voor iedereen lekker vrijzwemmen met veel spelmateriaal in het water.

Voldoende uitdaging om een sportieve middag te beleven.

Na deze inspanning staat er een verkoelende limonade klaar met iets lekkers.

Kom lekker samen met je vriend of vriendin genieten van dit natte Zomerzwemtakel in het Sportfondsenbad Beverwijk aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk. Graag tot dan!

AANMELDEN:

  • VOOR KINDEREN T/M 12 JAAR

Alle Zomerspektakel dagen worden georganiseerd door Stichting Welzijn Beverwijk, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord, het Kennemer Theater en het Sportfondsenbad Beverwijk

Contact informatie:

Kennemer Theater Kerkplein 1

1941 HD Beverwijk

Theaterkassa: 0251 - 22 14 53

kassa@kennemertheater.nl

Meld je snel aan want VOL =VOL.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.