Zwemles voor je B-diploma!
Binnen

Zwemles voor je B-diploma!

Doorgaan voor je B-diploma.

Zwem-ABC (dus ook voor je B-diploma)
De zwemlessen worden gegeven volgens het Zwem-ABC. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma's: A, B en C en is gericht op het jonge kind. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Kinderen met het Zwem-ABC kunnen zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

Schijf je hier in. (vermeld bij bijzonderheden: Dat je voor je B-diploma inschrijft)

Zwemles in grote groepen van 3/4 uur.
Omdat niet ieder kind hetzelfde is, worden de zwemlessen op verschillende manieren aangeboden. De 3/4 uurszwemlessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar die goed functioneren in een grote groep. Ze krijgen 3/4 uur lang met veel plezier zwemles. Je kunt zelf bepalen welke zwemlessoort het beste bij je kind past. We bieden grote groepslessen van 3/4 uur aan, maar ook B-diploma zwemles in kleine groepslessen van 1/2 uur.

Geschikt voor:

  • Kinderen die hun A-diploma al gehaald hebben.

Zwemles B- diploma kleine groepslessen met persoonlijke aandacht en zwemplezier
Door de kleine groepen is er tijdens de zwemlessen veel aandacht voor gerichte begeleiding. Door de druk van diploma’s of minder goede waterervaringen verliezen sommige kinderen het zwemplezier. Daarom zetten we tijdens de lessen niet alleen in op vaardigheden, maar ook op plezier.

Geschikt voor:

  • Kinderen die in een grote groep snel afgeleid zijn
  • Kinderen die extra aandacht of oefening nodig hebben
  • Kinderen die hun A-diploma al gehaald hebben.

Je kunt ook meteenbellen met de receptie dan kijken we of je meteen kan instromen op de B zwemlessen Er is meestal geen wachtlijst voor de B zwemlessen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Lespas
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.