Zwemles alleen voor dames
Binnen

Zwemles alleen voor dames

Zwemmen is voor iedereen

Zwemmen is voor iedereen, maar in sommige culturen is het niet vanzelfsprekend dat iedereen leert zwemmen. Zeker voor dames van alle nationaliteiten is de drempel vaak hoog om naar het zwembad te komen.

Terwijl juist in Nederland veel water is en goede zwemvaardigheid van groot belang is. Speciaal voor dames wordt er in het Sportfondsenbad Beverwijk een zwemactiviteit georganiseerd. Hier kunnen dames van alle nationaliteiten in een beschermde omgeving leren zwemmen en zelfs hun zwemdiploma halen. Tevens is het, voor de dames die al zwemvaardig zijn, mogelijk om zelfstandig banen te zwemmen.

Het zwembad is tijdens deze activiteit alleen toegankelijk voor deze doelgroep en de begeleiding bestaat enkel uit dames. Er zijn dus geen mannen aanwezig, in de zwemzaal.
De zwemactiviteit alleen voor dames is op maandagochtend van 09.00 – 10.00 uur.

Helaas is er een wachtlijst dus het is niet mogelijk om direct te beginnen.

Inschrijven via de website de kosten hiervoor zijn € 17,50

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Lespas

Tarieven

5 badenkaart (7 weken geldig)
52,50Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.