Binnen

Zwemles 7 jarige

Samen met je leeftijdsgenootjes op zwemles

Het is mogelijk dat kinderen, om welke reden dan ook, niet direct op 4- of 5-jarige leeftijd gestart zijn met het volgen van zwemlessen. Ze voelen zich als ze op latere leeftijd beginnen met de zwemles dan niet zo thuis bij de jongere kinderen. Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar en oudere kinderen is er op donderdag voor beginners een zwemlesgroep geformeerd. Deze lessen duren 45 minuten voor beginners (donderdag).

Bij het Sportfondsenbad Beverwijk worden de zwemlessen op verschillende manieren aangeboden. Zo kunt je kiezen voor de standaard groepslessen, de kleine groepslessen of privélessen. Bij alle lessen wordt lesgegeven volgens het zwem- ABC en het enige verschil is de groepsgrootte. Hierdoor kunt je zelf bepalen welke zwemlessoort het beste bij uw kind past.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Lespas

Tarieven

doorlopend abonnement drie kwartier (5 zwemessen, 5 weken geldig)
48,00Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.