Vacature medewerker facilitaire dienst (schoonmaker)

Nieuws

Vacature medewerker facilitaire dienst (schoonmaker)

leeg zwembad 2.jpg

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Kan je goed werken in een warme omgeving? Is in de ochtend werken geen probleem? Samenwerken in een team is wat je zoekt? Dan zoeken we jou. Solliciteer direct!

Schoonmaker in het Sportfondsenbad Beverwijk.

Hou jij van een schone omgeving dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor een paar schoonmaakuurtjes per week.

Lijkt dat je wat solliciteer dan nu bij het Sportfondsenbad Beverwijk.

Dit geeft jouw werkplezier!

Je werkt zorgvuldig en netjes en heb je oog voor kwaliteit. Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Enige ervaring is fijn, maar inzet en enthousiasme is belangrijker!

Werken in de ochtenduren, deze werktijden zijn in overleg mogelijk, voor plm. 10 uur per week. Je bent ook flexibel om een middag, avond of in het weekend te werken.

Je gaat werken met leuke collega's in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar, wat er ook moet gebeuren.

  • Jij gaat werken met leuke collega’s in een fijne, informele sfeer.
  • Werken op een unieke en dynamische werkplek. Je kunt tegen een warme werkomgeving.
  • Jij krijgt energie van je werk, jij bent iemand die van aanpakken houdt.
  • Je levert graag kwaliteit,

Dit ga je doen

Als Medewerker Facilitaire Dienst word je ingezet voor de dagelijkse schoonmaak van ons zwembad en de daarbij behorende ruimtes. Hierdoor zorg je ervoor dat de accommodatie er tiptop uitziet. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor een tevreden bezoeker! Je kunt secuur werken en zet graag een stapje extra. Je werkt graag efficiënt, zorgvuldig en netjes en je hebt oog voor detail. Mede door jouw inzet, communicatieve vaardigheden en jouw gastvrije uitstraling zorg je ervoor dat onze accommodatie er schoon uitziet en onze zwemmers graag terugkomen.

Wat wij jou bieden

Sportfondsenbad Beverwijk is een leuk bedrijf om voor te werken, met een fijne sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel, stuur je CV gelijk mee. Doe dat in ieder geval z.s.m.. Voor deze functie is ervaring als Medewerker Facilitaire Dienst of Schoonmaker geen pré.

Stuur jouw motivatie en CV naar j.vanes@sportfondsen.nl of solliciteer via de sollicitatie button.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure

Kom jij bij ons werken?!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.