Zwemlessen vanaf 6 november

Nieuws

Zwemlessen vanaf 6 november

Zwemles%20(3)_jpg.jpg

Wat geldt er voor de zwemlessen na 6-11?

Zwemlessen vanaf 6 november

Per 6 november zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat iedereen die een bezoek brengt aan onze sportaccommodatie verplicht is om een coronatoegangsbewijs* te tonen. Ook wanneer je alleen je kind komt brengen en halen voor de zwemles.

* QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test.

Tevens is er een dringend advies om 1,5 meter afstand te houden (niet verplicht maar geef elkaar de ruimte) en blijven de algemene regels van kracht (blijf thuis bij klachten).

Ouders/ verzorgers die geen coronatoegangsbewijs hebben, kunnen om die reden niet mee de accommodatie in. Vanzelfsprekend kan je kind wel zwemles blijven volgen als hij of zij door iemand anders gebracht kan worden.

Wil je de zwemles tijdelijk stopzetten, dan is dit mogelijk. Wij vragen je om dit zo spoedig mogelijk per mail aan ons kenbaar te maken. In dit geval zullen wij geen lessen in rekening brengen. Vanaf die datum zullen wij het abonnement stopzetten en zodra je kind weer komt zwemmen, zorgen wij dat er plek in de lesgroep is.

Heb je een vraag? kijk eerst even bij veel gestelde vragen

Naast de controle op het coronatoegangsbewijs, blijft ook het onderstaande van kracht.

Voorafgaand

  • Heb jij en/of jouw kind geen klachten zoals koorts, verkouden, niezen en/of hoesten? Dan kan je kind naar de zwemles komen.

Binnenkomst

  • Zwemleskinderen mogen vanaf 15 minuten vóór aanvang van de les, samen met 1 begeleider, naar binnen. Ben je vroeger, wacht dan even buiten.
  • Ontsmet bij binnenkomst de handen bij onze desinfectiezuil.
  • Heb je een geldige leskaart (abonnement), dan kun je doorlopen naar de zuil en de leskaart hier aanbieden.
  • Kinderen mogen begeleid worden tot en met de kleedkamer en geholpen worden met omkleden. Wij verzoeken het de kinderen zoveel als mogelijk zelf te laten doen.
  • De kleedkamers zijn voorzien van het niveau van de zwemles, dus kies de juiste kleedkamer.
  • De begeleider verlaat na het brengen het zwembad of neemt plaats op het horecaterras.

*Wanneer je in onze horeca wil verblijven en/of iets wil nuttigen, dan is ook hier een coronatoegangsbewijs verplicht.

Coronatoegangsbewijs

Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht voor alle bezoekers vanaf 18 jaar. Dit betekent dat deze personen bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs moeten tonen bij de toegang tot het zwembad of de receptie.

Deze controle neemt tijd in beslag en kan op sommige momenten zorgen voor langere wachttijden bij de receptie. Houd hier alsjeblieft rekening mee en zorg dat je op tijd in het zwembad bent. Op drukke momenten en in het weekend worden (waar mogelijk) extra medewerkers ingezet om de wachttijd tot een minimum te beperken.

Clubs en verenigingen die activiteiten organiseren in Sportfondsenbad Beverwijk dragen zelf zorg voor het controleren van het coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs van hun leden, deelnemers en bezoekers. Bezoekers zonder geldig coronatoegangsbewijs mogen wij geen toegang tot het zwembad verschaffen.

Tijdens de zwemles

Vanaf 6 november dien je ten alle tijden een coronatoegangsbewijs te hebben wanneer je in het zwembad aanwezig bent.

Na de zwemles

De ouder/ begeleiders wachten bij de kleedkamers.

Extra

Wij vragen je de aanwijzingen van onze medewerkers en (indien van toepassing). Hierdoor kunnen we op een veilige manier de zwemlessen plaats laten vinden!

Heel veel succes met de zwemlessen

Aanvullende informatie i.v.m. Corona

Kijk hier voor de afzwemdata. Er is 1 toeschouwer per afzwem kind toegestaan bij het diplomazwemmen, mits zij/ hij in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.