Vacature medewerker facilitaire dienst (schoonmaker)

Nieuws

Vacature medewerker facilitaire dienst (schoonmaker)

leeg zwembad 2.jpg

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Kan je goed werken in een warme omgeving? Vroeg beginnen is geen probleem? Samenwerken in een team is wat je zoekt? Dan zoeken we jou. Solliciteer direct!

Dit geeft jou plezier

Om in aanmerking te komen voor deze functie werk je zorgvuldig en netjes en heb je oog voor kwaliteit. Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Enige ervaring is fijn, maar inzet en enthousiasme is belangrijker! Je stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar!

Werken in de vroege ochtend (vanaf 06.30 uur) is voor jou geen probleem, maar je bent ook flexibel om een middag, avond of in het weekend te werken.

Je gaat werken met leuke collega's in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar, wat er ook moet gebeuren.

  • Jij gaat werken met leuke collega’s in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.
  • Werken op een unieke en dynamische werkplek. Je kunt tegen een warme werkomgeving.
  • Jij krijgt energie van je werk, omdat je er energie instopt. Jij bent iemand die van aanpakken houdt.
  • Je levert graag kwaliteit en helpt anderen dat ook te doen. Jij doet niet aan “goed genoeg”.

Dit ga je doen

Als Medewerker Facilitaire Dienst word je ingezet voor de dagelijkse schoonmaak van ons zwembad en de daarbij behorende ruimtes. Hierdoor zorg je ervoor dat de accommodatie er tiptop uitziet. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je kunt secuur werken en zet graag een stapje extra. Je werkt graag efficiënt, zorgvuldig en netjes en je hebt oog voor detail. Mede door jouw inzet, communicatieve vaardigheden en jouw gastvrije uitstraling zorg je ervoor dat onze accommodatie er tiptop uitziet en onze gasten graag terugkomen.

Wat wij jou bieden

Sportfondsenbad Beverwijk is een leuk bedrijf om voor te werken, met een fijne sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de cao Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel, samen met je CV. Doe dat in ieder geval vóór 1 december 2021. Voor deze functie is ervaring als Medewerker Facilitaire Dienst of Schoonmaker een pré. Stuur jouw motivatie en CV naar j.vanes@sportfondsen.nl.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.