EXTRA ZWEMLES IN DE MEIVAKANTIE!

Nieuws

EXTRA ZWEMLES IN DE MEIVAKANTIE!

Zwemles%20(3)_jpg.jpg

Maak nu een tussensprint naar je zwemdiploma.

We horen dat veel ouders graag willen dat hun kind voor de zomer zijn of haar zwemdiploma haalt, daarom hebben we een extra zwemlesrooster toegevoegd in de meivakantie. Belangrijk om te weten dat alle reguliere zwemlessen gewoon door gaan voor alle leskinderen t/m 12 jaar in deze periode. Met uitzondering van Koningsdag (dinsdag 27 april) en Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) dan is het zwembad gesloten.

Extra lessen volgen?

In de meivakantie worden dagelijks extra zwemlessen aangeboden in de ochtend. Zo maken beginners een spetterende start en leskinderen die verder zijn kunnen hierdoor een tussensprint of eindsprint maken richting hun diploma. Tevens zijn er speciale zwemlessen waarin het duiken en het oefenen voor het gat centraal staan. We bieden voor iedereen mogelijkheden om extra zwemlessen te volgen. De lesgroepen hebben maximaal 5 leskinderen en duren een half uur voor € 17,50 per les. Hierdoor is er maximale aandacht voor je kind. Je kunt zelf kiezen welke dag je extra wilt komen en hoeveel extra zwemlessen je wilt afnemen, meerdere keren per week, naast de “gewone” zwemles is dus allemaal mogelijk.

Lesrooster:

Maandag 26 april t/m vrijdag 30 april 2021 (m.u.v. dinsdag 27 april Koningsdag, is het zwembad gesloten) Maandag 3 mei t/m vrijdag 7 mei 2021

  • 09.00-09.30 uur Watervrij/ Blauw
  • 09.30-10.00 uur Wit/ Geel
  • 10.00-10.30 uur Groen/ B-diploma
  • 10.30-11.00 uur Duiken/ gat * v.a. niveau geel en hoger / C-diploma / Borst crawl / rug crawl

Kom komende week ’s morgens inschrijven en betalen bij de receptie open vanaf 10.00-13.00 uur. Dit om drukte tijdens de zwemlessen te voorkomen.

Het is ook mogelijk om extra privélessen af te spreken met maximaal 2 leskinderen per lesgroep voor een half uur, van maandag t/m vrijdag om 14.30-15.00 uur of zaterdag of zondagochtend tussen 09.00-12.00 uur. De prijs voor de privéles is € 25,80.

Verder blijven alle coronamaatregelen van kracht zoals eerder aan je doorgegeven. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat als de kinderen vanwege Corona thuiszitten, zij ook niet mogen zwemmen. Dit geldt natuurlijk ook als zij verkoudheidsklachten hebben. Dit om te voorkomen dat er andere kinderen of medewerkers van het zwembad worden besmet. Wij verzoeken jullie het kind telefonisch of per mail af te melden. Vanwege deze overheidsmaatregel gaan wij soepel om met de vervallen zwemles en zullen deze niet verrekenen. Dit doen we alleen als het kind vooraf is afgemeld.

Wij vertrouwen erop dat iedereen verstandig omgaat met deze situatie en we gezamenlijk voorkomen dat er in het zwembad besmettingen plaatsvinden. Wij verzoeken jullie tevens dringend alle aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.

Graag tot ziens in het zwembad en blijf gezond.

Een sportieve groet, Namens het hele team van het Sportfondsenbad Beverwijk

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.