Duik jij met ons in het diepe? Zwemonderwijzer/ Aqua Sport instructeur M/V

Nieuws

Duik jij met ons in het diepe? Zwemonderwijzer/ Aqua Sport instructeur M/V

zwemles (14).jpg

We zijn op zoek naar een zwemonderwijzer / Aqua sport instructeur M/V

Dit geeft jou plezier

Je hoofdtaak is het geven van zwemles aan verschillende doelgroepen. Veiligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn aspecten die in onze lessen voorop staan. Ons aanbod bestaat o.a. uit zwemlessen, zwemactiviteiten, banenzwemmen, recreatief. Jij gaat werken met leuke collega's in een prettige sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.

 • Jij krijgt energie van je werk. Omdat je er energie instopt. Werken met mensen en ze welkom heten aan het begin van een leuke dag, is helemaal jouw ding.
 • Als je kunt helpen, doe je dat. Bijvoorbeeld met je EHBO diploma.
 • Jij gaat werken met leuke collega’s in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.
 • Geen dag is hetzelfde in ons zwembad. Jij geeft energie aan de zwemmers en die krijg je ook van ze terug.
 • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.

Interesse? Solliciteer dan nu!

Dit ga je doen.

Geef jij graag les aan verschillende doelgroepen en enthousiasmeer jij graag anderen met jouw lessen? Dan past deze functie perfect bij jou.

Je gaat lesgeven aan scholen en particulieren. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Of je wilt opgeleid worden in dit vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen. Daarnaast houd je ook toezicht tijdens het vrij zwemmen, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden, kortom je zorgt dat het bad er 'op-en-top' uitziet!

Je bent:

Beschikbaar voor plm. 32 tot 38 uur per week, je hebt er geen probleem mee om wisselde tijden te werken. Werkzaamheden vinden ook ’s avonds en in het weekend plaats;

Je bent vaardig in het aansturen en stimuleren van leerlingen en tevens in het begeleiden en het overdragen van kennis en vaardigheden aan kinderen;

Sociaal en makkelijk benaderbaar;

In het bezit van EHBO en BHV of bereid om deze te behalen;

In het bezit van een diploma KNZB-diploma zwemonderwijzer, zwemleider A/B, diploma van de opleiding Sport en Bewegen, CIOS of hebt vergelijkbare opleiding afgerond met zwembevoegdheid;

Teamplayer, maar zelfstandig werken is geen enkel probleem. Je neemt initiatief en kunt wanneer nodig omgaan met conflictueuze situaties;

Woonachtig in de omgeving van Beverwijk.

Wat wij jou bieden

Contracturen : ongeveer 32 tot 38 uur per week

Soort contract :Een afwisselende en uitdagende functie voor maximaal 38 uur per week. Samen met een leuk team in een prachtig 50 meter zwembad en een knus & warm instructiebad. Sportfondsenbad Beverwijk biedt je een prettige werksfeer, volop uitdagingen en goede arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheden voor opleidingen en verdere ontwikkeling zijn altijd aanwezig.

Wist je dat?

 • We iedere 2 jaar een medewerkersuitje organiseren, waarbij we samen met je partner een hele leuke middag en avond cadeau krijgen? En ieder jaar een heerlijk en gezellig Kerstdiner met het hele team medewerkers
 • We werken iedere dag hard om alle bezoekers in een schone, veilige en sportieve omgeving te verwelkomen. En daarvoor wordt het team dan ook regelmatig beloond, met Sinterklaas, Kerst, en af en toe een uitje.
 • Het Sportfondsenbad Beverwijk dit jaar alweer 57 jaar bestaat? En we het 50 jubileumjaar heel leuk gevierd hebben? We ongeveer 130.000 bezoekers per jaar ontvangen?
 • Deze bezoekers soms al meer dan 40 jaar komen en aan alle generatie daarna ook zwemles komen volgen en blijven komen om te zwemmen? En dat we allerlei extra activiteiten voor kinderen organiseren. Maar ook zwemmen met ouderen en nog veel meer leuke activiteiten er gedaan worden in het zwembad. Kom jij ons helpen al die zwemmers een topdag te bezorgen?
 • De meeste medewerkers als ze eenmaal bij ons team werken dan lang blijven werken bij ons?
 • We al verschillende medewerkers tot aan hun pensioen met veel plezier bij ons hebben gewerkt. We als team voor elkaar klaar staan. Iedere met zijn eigen persoonlijkheid in ons team kan komen werken.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel, samen met je CV.

Doe dat in ieder geval z.s.m.. Voor deze functie zwemonderwijzer & Aqua Sport instructeur M/V.

Stuur jouw motivatie en CV naar j.vanes@sportfondsen.nl of solliciteer via de sollicitatie button.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.

Over Sportfondsen Beverwijk

Het Sportfondsenbad Beverwijk heeft een prachtig 50-meterbad met een hoge en een lage duikplank en een waterglijbaan. En een knus en warm instructiebad gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk. Als je komt werken bij Sportfondsenbad Beverwijk werk je in een sportief en gezellig team van medewerkers. Ons team bestaat uit plm. 30 medewerkers die iedere dag klaar staan om alle zwemmers en bezoekers een plezierig verblijf te bezorgen. Om te leren zwemmen, conditie op peil te houden, om te ontspannen en om vitaal te blijven. Dit doen we samen, als 1 team en met veel plezier!

Interesse? Solliciteer dan nu!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.