Duik jij met ons in het diepe? (Opgeleid worden tot) Zwemonderwijzer/ Aqua Sport instructeur M/V

Nieuws

Duik jij met ons in het diepe? (Opgeleid worden tot) Zwemonderwijzer/ Aqua Sport instructeur M/V

zwemles (14).jpg

We zijn op zoek naar een zwemonderwijzer / Aqua sport instructeur of opgeleid worden tot zwemonderwijzer M/V

We zijn op zoek naar een zwemonderwijzer/Aqua sport instructeur of iemand die van zwemmen houdt en opgeleid wil worden tot zwemonderwijzer M/V!

Dit geeft jou plezier

Je hoofdtaak is het geven van zwemles aan verschillende doelgroepen, leskinderen, volwassenen, alleen dames, oudere leskinderen. Veiligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn aspecten die in onze lessen voorop staan. Ons aanbod bestaat o.a. uit zwemlessen, aquasportactiviteiten, banenzwemmen, recreatief zwemmen.

 • Jij krijgt energie van je werk. Omdat je er energie instopt.
 • Werken met mensen en ze welkom heten aan het begin van een leuke dag, is helemaal jouw ding.
 • Jij geeft energie aan de zwemmers en die krijg je ook van ze terug. Als je kunt helpen, doe je dat.
 • Jij gaat werken met leuke collega’s in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.
 • Geen dag is hetzelfde in ons zwembad.
 • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.

Dit ga je doen.

Geef jij graag les aan verschillende doelgroepen en enthousiasmeer jij graag anderen met jouw lessen? Dan past deze functie perfect bij jou.

Je gaat lesgeven aan kinderen, volwassenen en schoolkinderen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook.

Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen. Daarnaast houd je ook toezicht tijdens het vrij zwemmen, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden, kortom je zorgt dat het bad er 'op-en-top' uitziet!

Je bent beschikbaar voor plm. 20 uur per week.

Je hebt er geen probleem mee om wisselende tijden te werken, de werkzaamheden vinden ook ’s avonds en in het weekend plaats; Je bent vaardig in het aansturen en stimuleren van leerlingen en tevens in het begeleiden en het overdragen van kennis en vaardigheden aan kinderen; Sociaal en makkelijk benaderbaar; Een teamplayer, maar zelfstandig werken is geen enkel probleem; Je neemt initiatief en kunt wanneer nodig omgaan met conflictueuze situaties; Woonachtig in de omgeving van Beverwijk; In het bezit van EHBO en BHV of bereid om deze te behalen; In het bezit van een diploma KNZB-diploma zwemonderwijzer, zwemleider A/B, diploma van de opleiding Sport en Bewegen, CIOS of hebt vergelijkbare opleiding afgerond met zwembevoegdheid.

Of je wilt opgeleid worden in dit vak en gaat naast je werkzaamheden de opleiding tot zweminstructeur volgen. Eventueel kun je dit dan later verder uitwerken tot aquasportinstructeur.

Wat wij jou bieden

Een afwisselende en uitdagende functie voor ongeveer 20 uur per week. Samen met een leuk team in een prachtig 50 meter zwembad en een knus & warm instructiebad. Sportfondsenbad Beverwijk biedt je een prettige werksfeer, volop uitdagingen en goede arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheden voor opleidingen zijn altijd aanwezig.

Wist je dat?

 • Het Sportfondsenbad Beverwijk dit jaar alweer 58 jaar bestaat?
 • We ongeveer 130.000 bezoekers per jaar ontvangen? Aan ongeveer 1.200 kinderen per week zwemles aanbieden.
 • De bezoekers soms al meer dan 40 jaar komen en alle generaties daarna ook zwemles komen volgen en blijven komen om te zwemmen?
 • We allerlei extra activiteiten voor kinderen organiseren. Maar ook zwemmen met ouderen en er nog veel meer leuke activiteiten gedaan worden in het zwembad.
 • We iedere dag hard werken om alle bezoekers in een schone, veilige en sportieve omgeving te verwelkomen.
 • De meeste medewerkers als ze eenmaal bij ons team werken, lang bij ons blijven werken? Er al verschillende medewerkers tot aan hun pensioen met veel plezier bij ons hebben gewerkt.
 • We als team voor elkaar klaar staan. Ieder met zijn eigen persoonlijkheid in ons team kan komen werken.
 • We als team regelmatig voor onze inzet worden beloond, met Sinterklaas, Kerst, of en toe een hapje of een leuk uitje.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel en stuur je CV.

Sportfondsenbad Beverwijk

Het Sportfondsenbad Beverwijk heeft een prachtig 50-meterbad met een hoge en een lage duikplank en een waterglijbaan. Ook is er een knus en warm instructiebad. Het zwembad is gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk. Als je komt werken bij Sportfondsenbad Beverwijk werk je in een sportief en gezellig team van medewerkers. Ons team bestaat uit plm. 30 medewerkers die iedere dag klaar staan om alle zwemmers en bezoekers een plezierig verblijf te bezorgen. De bezoekers komen om te leren zwemmen, conditie op peil te houden, te ontspannen en om vitaal te blijven. Dit doen we samen, als één team en met veel plezier!

Stuur jouw motivatie en CV naar j.vanes@sportfondsen.nl. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.

Stuur je gegevens naar Jacqueline.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.